Badkamers

Bij Vloerwerken Vangansbeke gaan we verder dan vloerisolatie, chape, tegelwerken en terrassen; we zijn ook uw gespecialiseerde partner voor de creatie van stijlvolle en functionele badkamers. Met meer dan 20 jaar ervaring begrijpen we het belang van een badkamer als een oase van rust en comfort in uw huis.

Badkamers zijn meer dan functionele ruimtes; ze zijn een persoonlijke toevluchtsoord. Bij Vloerwerken Vangansbeke begrijpen we dit en nemen we de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen. Van vloertegels tot wandbekleding, sanitair en verlichting, we bieden een uitgebreid assortiment aan materialen en ontwerpmogelijkheden om een badkamer te creëren die zowel tijdloos als eigentijds is.

Techniek &
creativiteit

We staan klaar om uw badkamer om te toveren tot een ruimte die niet alleen voldoet aan uw praktische behoeften, maar ook een verfijnde esthetiek uitstraalt. Of het nu gaat om een kleine badkamer in een appartement of een luxe en-suite badkamer in uw woning, wij combineren onze technische vaardigheden met creativiteit om een badkamer te creëren die perfect past bij uw levensstijl.

Recente projecten

Nieuwbouw te Merendree

Badkamer te Latem

Badkamer te Latem

Bekijk meer projecten

Waarom kiezen
voor Vangansbeke?

Wanneer u kiest voor Vloerwerken Vangansbeke kiest u voor meer dan 20 jaar ervaring, persoonlijke service en kwaliteit. Wilt u meer weten over onze aanpak? 

Altijd een transparante prijs.

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy.